Knjiga Geodetski inštrumenti in oprema na Slovenskem 

26.04.2017

Vse člane, ki bi želeli imeti knjigo Geodetski inštrumenti in oprema na Slovenskem, sporočamo da jo z donacijo Dolenjskemu društvu (člani geodetskega društva 20€, nečlani 25€) lahko prevzamete na Slavnostni akademiji (znesek lahko poravnate na akademiji) ali jo naročite pri nas in jo boste lahko prevzeli preko CGD in tudi znesek poravnali pri nas. Za način prevzema se bomo dogovorili z vsakim posameznikom posebej. Naročila sprejemamo na društven email: posta.cgd@gmail.com

Vse člane, ki bi želeli imeti knjigo Geodetski inštrumenti in oprema na Slovenskem, sporočamo da jo z donacijo Dolenjskemu društvu (člani geodetskega društva 20€, nečlani 25€) lahko prevzamete na Slavnostni akademiji (znesek lahko poravnate na akademiji) ali jo naročite pri nas in jo boste lahko prevzeli preko CGD in tudi znesek poravnali pri nas. Za način prevzema se bomo dogovorili z vsakim posameznikom posebej.
 
Naročila sprejemamo na društven email: posta.cgd@gmail.com


« CGD obvestila


Oddaj komentar

Ime:
 
Spletna stran:
Komentar:
 
Pošlji komentar

Komentarji

# Knjiga Geodetski inštrumenti in oprema na Slovenskem

torek, 28.11.2017 ob 19:51; napisal: John Vossepoel

Hello,
I would like to order 2 copies of your book "surveying instruments in slovenian lands". Please let me know the costs and delivery to the Netherlands.
Best regards,
John Vossepoel